Nyheder

Hvilket firma leverer billigst dine pakker på de danske veje?

Når det kommer til pakke transport, kan det være svært at finde hoved og hale i, hvem der egentlig er det billigste selskab i Danmark. I rigtig mange år har danskerne bare været vant til, at det er Postnord, der skal sende ens pakker, fordi man har været vant til, at det er dem der står for det, siden de overtog for Postdanmark.

Sådan hænger det dog ikke nødvendigvis sammen, og selvom Postnord af og til kan være den billigste løsning, så viser det sig faktisk, at der er langt flere valgmuligheder, der er endnu billigere, når det gælder pakke transport på de danske veje.

Foruden prisen så er det også vigtigt, at pakkerne når frem indenfor en kort periode. Derfor er der tog ting, man skal kigge på, når man gerne vil have sendt pakker i Danmark, og det kan sagtens få prisen til at variere.

Heldigvis er der en løsning på, hvordan du bedste og billigst finder den løsning, der i fremtiden skal sende dine pakker. Pakke.dk er en forholdsvis ny pakkeportal, hvor du kan få fragtet dine pakker med den billigste transport. Hos hjemmesiden sammenligner de nemlig priser hos en stor del af de mest populære transportfirmaer, og til sidst får du så en pris og en varighed på, hvor længe dine pakker skal være undervejs.

Det fungerer faktisk ligesom sammenligningsportalen Pricerunner. Den tager fat i alle de udbydere der er, og så kigger den individuelt på, hvilken virksomhed der er den billigste, og hvilke der er de hurtigste, og herefter får du oplistet tilbuddene efter pris.

Hvem er så billigst?

Hvem er der billigst afhænger af mange forskellige ting, men vi kan da godt hurtigt afsløre, at ved næsten samtlige af vores tests, så var det Bring, der kom frem som det første tilbud med den laveste pris.

Det gjorde den blandt andet, da vi forsøgte at sende en pakke fra Aalborg til Tønder. Her valgte vi en meget gennemsnitlig pakke med en maksimumvægt på 4 kilo.

Da vi trykkede videre, beregnede tjenesten de forskellige priser for os, og resultatet var, at Bring ville levere vores pakke for 45 kroner. Det ville tage mellem 1-2 arbejdsdage, og det virkede som en rigtig fin pris.

Med i prisen var der, at vi selv skulle levere pakken til en pakkeshop, og modtageren vil ligeledes skulle hente pakken i en pakkeshop. Sådan fungerer det langt hen ad vejen i dag, og hvis man i stedet ønsker at få sendt pakken til vedkommendes dør, så er vi helt oppe i en pris på 89 kroner. 

Du kan selv sidde og lege lidt med priserne hos Postnord, og se, hvilket fragtselskab, der giver dig den bedste pris.

Redaktør siden: Sep 09, 2018

Lignende artikler