Bolig

Ny stil i dit hjem

Der er mange måder at forny dit hjem på. En af de allernemmeste er at skifte vægudsmykningen ud eller male en ny farve på væggen. Det kan virke som en lille forandring, men effekten er ikke til at undgå at bemærke. I denne korte artikel giver vi dig nogle gode tips til, hvordan du nemt og stilsikkert kan give dit hjem et helt nyt look. 

Nye malerier, nyt look

At flytte rundt på møbler og lamper kan være besværligt og tungt, og udskiftninger kan hurtigt blive en dyr omgang. Den nemmeste måde at forny dit hjem på er derfor ved at hænge noget nyt på væggene. Du behøver ikke at finde værktøjet frem for at bore nye huller i væggen, du kan simpelthen bare fjerne det maleri, du har til at hænge på væggen i forvejen, og hænge et nyt op.

Når du skal finde noget nyt til væggen, kan det måske være svært at finde ud af, hvor du skal starte. Måske vil du gerne have et nyt billede af den samme kunster, og så det burde jo være ganske ligetil at finde et nyt motiv, som du godt kan lide. Hos Mynewart kan du finde en masse flotte plakater og kunstværker, som uden tvivl vil pryde dit hjem. Der er kunstværker til mange stilarter, så du kan med garanti finde noget, der passer godt til dig og dit hjem. 

Vis din personlighed frem

Nogle gange kan du have behov for at prøve noget helt nyt, når det kommer til indretningen af dit hjem. Vil du gerne have noget lidt anderledes op på væggen, kan du for eksempel kigge efter et flot spejl iblandt det store udvalg hos Roomformore.dk. Et spejl på væggen skaber en helt anden fornemmelse af rummet, og med en flot ramme eller en anderledes form kan et spejl være mindst lige så dekorativt som et landskabsmaleri eller det ryatæppe, du har fundet i dine forældres kælder. I det hele taget kan det godt betale sig at være kreativ, når du skal have brudt dine hvide vægge.

Du behøver ikke at hænge billeder eller plakater op, det kan lige så vel være en smukt broderet dug, en dekorativ, gammel avisforside, biografbilletter eller noget helt fjerde, der gør dine vægge smukke og personlige. Hvis du har mod på det, kan du kaste dig ud i selv at kreere noget kunst til væggen. På den måde kan du være sikker på, at det oser af personlighed. Er du ikke den fødte billedkunstner, kan det være en idé at lave en collage eller male et simpelt grafisk mønster, som ikke er så krævende at give sig i kast med.

Redaktør siden: Sep 09, 2018